OnePlus 3 Satışına Son Verildi!

OnePlus 3 ABD ve Avrupa ülkelerinde satışına son verildi. Fakat geliştirilmiş özellikleri ile OnePlus 3T yakında satışa sunulacak...

Dün tanıtımı gerçekleşen OnePlus 3 web sitesinden kaldırılarak yerine OnePlus 3T modelini koydular. Çin'şi firmanın yeni telefonu OnePlus 3'un yerine yenilenen OnePlus 3T modeli ile değiştirildi. OnePlas 3 Snapdragon 820 işlemcisi yer alıyordu, ancak yeni OnePlas 3T Snapdragon 821 ile desteklenmiş. OnePlus 3T'de yer alan dört çekirdekli yeni işlemcisi sayesinde 2.2GHz saat hızının tam tersine GPU 2.35HGz saat hızında çalışıyor. Ancak telefonun satışı Avrupa ve ABD'de sonlandırıldı.

OnePlus 3T yazılım aracılığıyla geliştirilmiş 15 megapiksel ön kamera 16 megapiksel arka kamerası ve 128GB depolama alanına yer verilmiş. Cihazda 3400mAh bataryasıda yer alacak. Lansmanın hemen sonrasında açıklama yapan şirket OnePlus 3'ün belirli bir süre daha stoklardaki yerini alacağını tamamen son verilmediğini dile getirdi.

Ancak alınan bilgiler arasında OnePlus 3'ün daha önce satışa sunulduğu bazı bölgelerde satışının durduruldupu söyleniyor. Haberimizin başından beri söylediğimiz gibi OnePlus 3 ABD ve Avrupa'da resmi olarak satışına son verildi. Ancak 22 Kasım'da OnePlus 3T ile yeniden satışlarda olacak.

Sizce OnePlus 3 neden geri çekildi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.