OnePlus 5, Çift Kameralı Olabilir!

OnePlus yeni telefonu için kolları sıvadı. Şirketin bir sonraki telefonunun resmi adı OnePlus 5 olacak. Peki yeni telefon neler sunacak?

DxO ile ortaklık kurarak OnePlus, yaklaşmakta olan amiral gemisi için "birşeyleri bir sonraki seviyeye taşımak" istiyor. OnePlus yaptığı açıklamada, "DxO ile bir araya geldiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Fotoğraf tecrübesini yaklaşmakta olan amiral gemisi OnePlus 5 ile geliştiriyoruz. DxO, belki de tanımlayıcı fotoğraf ölçütünü DxOMark'ı oluşturmak için çok iyi biliniyor. Profesyonel kameralar ve akıllı telefonlar için yıllar boyu görüntüleme tecrübesi ve uzmanlığı var. DxO'nun yanında çalışarak, OnePlus 5'in en net fotoğraflarından bazılarını yakalayabileceğinden eminiz." sözlerini kullandı.

Daha önce OnePlus'ın kurucularından Carl Pei, OnePlus 5 adını algılarken, ilk kez 'OnePlus 5' adının resmen onaylandığını gördük. OnePlus 5, OnePlus 3T'den sonra gelir ve OnePlus 4'ün nerede olduğunu merak ediyorsanız, cevap basit: OnePlus, Çin'de bulunan bir şirkettir ve Çin'de 4 sayısı kötü şansa sahiptir. Şirket bu nedenle 4'ü atladı. OnePlus 5 de yeni bir kameraya odaklanacak. Ortaya çıkan erken söylentiler, OnePlus 5'in bir çift kamera kurulumu ile birlikte geleceğini gösterdi.

Geniş açılı bir kamera ve daha yakınlaştırılmış ikincil bir iPhone benzeri kurulum olacağı belirtiliyor. OnePlus ve DxO, işbirliğinin niteliği veya DxO'nun OnePlus 5'in fotoğraf makinesinin donanımına veya yazılım bileşenlerine katkıda bulunup dahi bırakmadığına dair herhangi bir ayrıntı henüz yok. Birkaç sızdırılmış görüntü çift mercekli bir kamera gösteriyor ve başka bir söylenti de, bu özelliklerin ayrıntılarıyla ilgili ayrıntı verilmemiş olmasına rağmen artırılmış gerçeklik ve karışık gerçeklik işlevlerine sahip çift objektifi işaret ediyor. OnePlus 5'in bu yaz başlayacağını düşünürsek, daha yakından net özellikleri öğreneceğiz.

Peki siz OnePlus serisini beğeniyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.