OnePlus 5 Ülkemizde Satışa Sunuldu!

Amiral gemisi katili OnePlus 5 ülkemizde satışa sunuldu. OnePlus 5'in Türkiye fiyatı haberimizde...

Amiral gemisi katili unvanına sahip olan OnePlus şirketi, bu sene tanıtımını yaptığı OnePlus 5 uzun süre dikkatleri üzerinde tutmayı başardı. 6GB RAM, Snapdragon 835, arka kapağında çift kamerası ve DCI-P3 destekli 5.5 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı ile ön plana çıkan OnePlus 5 bugün itibarı ile Türkiye'de satışa sunuldu.

Hepsiburada.com üzerinde İthalatçı Garantili olarak satışa sunulan 6 GB RAM'li 64 GB OnePlus 5'in Türkiye fiyatı ise 2.399 TL olarak belirlendi. Piyasadaki rakiplerinin bir kaç gömlek önünde olup fiyat bakımından yaklaşık 1.500 TL daha ucuz olması OnePlus 5'e olan ilgiyi ülkemizde artıracak gibi duruyor.

OnePlus 5 özellikleri

OnePlus 5, 5.5 inç büyüklüğünde P3 Gamut destekli AMOLED ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise Full HD olarak belirlenmiş. Bu ekran çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

OnePlus 5, gücünü 2.45 GHz hızında çalışan Snapdragon 835 yonga setinden alıyor. Telefonun iki farklı sürümü bulunuyor. 64 GB'lık sürümünde 6 GB RAM'e yer verilirken 128 GB'lık sürümünde ise 8 GB RAM'e yer veriliyor. Ancak her iki modelde de microSD desteğinin olmadığını belirtelim.

Cihazda 2 adet arka kamera yer alıyor. Ana kamera 16 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.7 diyafram değerine sahip Sony IMX 398 modülünü kullanıyor.

Telefon, Android 7.1.1 Nougat (OxygenOS), 0.2 saniyede algılayan parmak izi okuyucusu, Bluetooth 5.0 ve Dash Charge destekli 3.300 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.

Telephoto lensli kamera ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.6 diyafram değerli Sony IMX 371 modülünü kullanıyor. Bu kamera aynı iPhone 7 Plus'taki gibi çalışıyor. Telefonun ön kamerası ise 16 Megapiksel çözünürlüğündedir.

Siz OnePlus 5'in fiyatını nasil buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.