Oppo R9 Özellikleri Nasıl Olacak?

Çinli teknoloji devi Oppo'nun yeni telefonu R9 çok kısa bir süre sonra tanıtılacak.

Telefonun özellikleri bize çok iyi geldi. Hani Çinlilere güven olmuyor diyoruz ya bu konuda ben güveniyorum. Oppo şirketi gayet başarılı çalışmalar yürütüyor. Tanıtım için ana vatanı Çin'de hazırlıklara başlayan Oppo, metrolara ve otobüs duraklarına aşağıda gördüğünüz reklamı bir güzel koymuş. Bu reklam da R9 için biraz gerekli olan tarihi sundu.

17 Mart tarihinde görücüye çıkacak R9'un, bir önceki model R7'ye kıyasla, kendi dönemine göre yüksek seviye özelliklerle gelmesi bekleniyor. Oppo'nun en sağlam kamera sistemine sahip olması beklenen R9'da bir diğer beklenen özellik ise şirketin bir süre önce tanıttığı Super VOOC hızlı şarj sistemi.

Oppo R9'un beklenen özellikleri konusunda bildiklerimiz ise şu şekilde; 6-inç QHD ekran, 21MP arka ve 13MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 3 ya da 4GB RAM, 64GB yükseltilebilir depolama alanı ve 3,700mAh batarya.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile gelecek telefonun tasarım olarak iPhone 6s Plus'a oldukça benzeyeceği de söylenenler arasında.