Periscope'a Bomba Yenilik!

Popüler canlı yayın uygulaması olan ve kullanımı giderek yaygınlaşan uygulama Periscope artık yayınları saklamada ki süre sınırını kaldırdı! İşte tüm ayrıntılar!

Periscope'un hali hazırda CEO'su olan Kayvon Beykpour tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar artık canlı yayınları kaydedebilecek ve dilediği kadar seyredebilecekler. Bu da demek oluyor ki Periscope'ta hali hazırda kullanılan 24 saatlik süre sınırlaması kaldırılmış oluyor.

Kullanıcılar Periscope üzerinden yaptıkları canlı yayınları saklamak istediklerini tırnaklar olmadan " #save " etiketini kullanarak saklayabilecekler.

Daha önce de canlı yayınları daha eğlenceli hale getirmek için bazı yenilikler getiren Periscope'un bu yeniliği kullanıcıalr tarafından uzun süredir beklenen bir özellikti. Bakalım ilerleyen günlerde Periscope ne gibi yenilikler sunacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?