PES 2018'in Yepyeni Videosu Yayınlandı!

Konami, E3 kapsamında PES 2018'in oynanış dinamiklerini ön plana çıkaran videosu yayınlandı...

Konami E3 2017 etkinliği kapsamında sevilen futbol serisi PES 2018 için yeni bir video yayınlandı. PES 2018'in oynama dinamiklerini ön plana çıkaran videol ile rakibi FIFA'ya resmen göz dağı veriyor.

Eylül ayında PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformlarına gelmesi beklenen PES 2018"Efsanelerin Doğduğu Yer" sloganını kendine temel alan yeni oyun özellikler, yeni oynanış şekilleri ile üst düzey oyun deneyimini sunacak.

PES 2018 son 10 yılda diğer PES oyunlarından çok fazla yenilikler sunacak. Oyunda el değmedik yer kalmayacak. Oyun normalde sahadaki aksiyon üzerinde mutlak sahibi olmalarını sağlayan ve aynı gerçek hayattaki futbolcular gibi davranan, hareket eden tepkiler veren futbolcuları yönettikleri o ünlü oynanış tarzı olacak.

Kontrol sistemleri üzerinde yapılan yenilikler oyunun akıcılığını arttırırken, yeni kullanıcı arayüzü de PES 2018’in çeşitli kısımlarına daha rahat erişim sağlayacak.

Konami, ayrıca REAL Touch + özelliği ile oyuncuların gelen topun yüksekliğine ve hızına bağlı olarak topu kontrol etmek için vücutlarının göğüs, kafa veya bacak kısımlarını daha aktif biçimde kullanmalarını da sağlayacak. Tüm duran top pozisyonları da baştan elden geçirildi; bunu özellikle penaltı atışlarında ve tek kişilik santra rutininde göreceksiniz.

Siz FIFA 2018'in videosunu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.