PlayStation 4 Slim Türkiye'de!

Geçtiğimiz günlerde PlayStation tarafından fiyatı açıklanan PS4 Slim inanılmaz bir fiyatla Türkiye'de satışa sunuluyor...

Sony'nin geçtiğimiz haftalarda lansmanını gerçekleştirdiği PlayStation 4 Pro'da büyük gelişmeler içeren 4K oyun desteği ile görenleri şaşırttı. Fakat bununla kalmayan şirket PS4'ü daha ince ve şık bir tasarım haline getirdiği Sony PlayStation 4 Slim şsmindeki yeni cihazını indrimli olarak 1299TL'den satışa sunacağının müjdesini verdi. Sony'nin PlayStation 4 Slim ismindeki ürününü indirimli olarak satışa sunması oyun sevenlerin yüzünü güldürdü.

PlayStation 4 Slim'i N11.com'da ön siparişe ve 1299TL yani indirimli fiyatı ile satışa çıkarıldı. PS4'e göre sdaha zarif duran yeni ve ince konsol Sony'nin uygun fiyat seçimi ile eski kasaların PS4'lerin yerini alacak.

Yeni cihaz değişiklilkerle gelirse 5GHz bandında Wi-Fi desteği kazanan PS4 Slim, eski kasasından eksik olarak ise optik ses çıkışı barındırmaması söz konusu. 500GB’dan başlayan modellere sahip olacak yeni konsol, klasik PS4’e göre daha kolay HDD değişimi de sunmakta.

Siz Sony'nin yapmış olduğu kampanyasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.