PlayStation 4'ün Satış Rakamları Açıklandı!

Black Friday indirim günlerinin ardından Sony PlayStation 4'ün dünya genelinde kaç adet sattığını açıkladı...

Sony dünya genelindeki tüketicilere yapılan toplam PlayStation 4 satışlarının PlayStation tarihinde şimdiye kadar görülmemiş en iyi rakamlara Black Friday haftasından sonra 6 Aralık 2016'da 50 milyon adeti geçtiğini açıkladı. Belirtilen bu sayı geçen ay satışa sunulan PlayStation 4 Pro satışlarınıda kapsıyor.

PS4'ün yazılım satışlarının gerekse üçünki kişiler tarafından geliştiriciler ve yayıncılar ve SIE Worldwide Studios (SIE WWS)tarafından kullanıcılara sunulan heyecan verici yazılımı ile gücünü korurken dünya genelinde perakende satılan PlayStation Store üzerinden dijital olarak indirilen oyunların rakamı ise 4 Aralık'tan bu yana 369.6 milyonu geçti.

PS4’ün yazılım portföyü, aralarında The Last Guardian, Horizon Zero Dawn, Resident Evil 7, Mass Effect: Andromeda ve Red Dead Redemption 2 gibi heyecanla beklenen oyunlar ve doğrudan bire bir takip için PS VR Aim Controller ile piyasaya sürülen Farpoint gibi PS VR oyunları ile bu tatil döneminde ve sonrasında da büyümeye devam edecek. Bağımsız geliştirici çevreleri de, PS4 için Yooka-Laylee, Boundless ve Vane gibi çok çeşitli yenilikçi yeni oyunlar sunacak.

Siz PlayStation 4'ün satış rakamlarını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.