PTT Ücretsiz SMS İle Bilgilendirme Hizmeti Sunuyor!

PTT veya postaya vermiş olduğunuz kayıtlı bütün gönderiler için ücretsiz SMS ile bilgilendirme hizmeti sunmaya başlayacak...

PTT postaya verilen bütün gönderiler için ücretsiz SMS ile bilgilendirecek. Faaliyet göstermekte olduğu sektörlerde iş ve işlemlerini sürekli geliştiren PTT müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için yeni bir uygulamaya imza atıyor. PTT'ye vermiş olduğunuz gönderiler ile ilgili ücretsiz SMS ile bilgilendirecek bütün müşteriler.

Geçtiğimiz günlerde tahmini olarak 7 Şubat'ta hayata geçirilen yeni uygulama ile kabul işlemi yapılan gönderiniz için cep telefonu numarasına adrese götürülüp götürülmediği PTT iş yerinden alınması geektiği ihbarı olan gönderilerde ise hem gönderici hemde alıcı cep telefonu numaralarına ücretsiz SMS gönderilerek bilgilendirilecek.

Şu anda sadece yurt içine yönelik olan uygulama, telefon numaralarının gönderinin kabulünde belirtilmesi halinde gerçekleşiyor. Ayrıca, alıcı ve göndericiye ait cep telefonu numaralarının tam ve doğru olarak bildirilmesi ve sisteme yazılmasının sağlanması gerekiyor.

Siz PTT'nin ücretsiz SMS ile bilgilendirmesini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.