Recep Tayyip Erdoğan Temalı Nintendo Switch Kaplaması Satışta!

Geçtiğimiz aylarda PlayStation 4'e benzeyen bir kaplama ile karşımızdaydı, şimdi ise Nintendo Switch Recep Tayyip Erdoğan temalı konsolu satışa sundu...

Geçtiğimiz aylarda haberini sizlerle paylaştığımız PlayStation 4'ün Recep Tayyip Erdoğan temalı PlayStation 4'ü satışa sunmuştu. Şimdi ise Nintendo Switch oyun konsolu bütün dünyanın beğenisini ziyadesiyle kazanmış ve şimdiden konsol olsun oyunları olsun birçok rekora sahip. 3 Mart'ta piyasaya sürülen Nintendo Switch oyunu rekora koşuyor.

Bunun farkına varan Çin'l oyun konsolu aksesuarı firması Blackhorns Games tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan temalı Nintendo Switch desenli koruyucu kaplamayı satışa çıkardı.

10 dolar gibi bir fiyata sahip olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'lı koruyucu kaplama ayrıca farklı bir çok şekil ve motiflere sahip.

Ancak o kadar ürün arasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'lı koruyucu kaplamayı görmek ülkemizde Nintendo Switch'e olan ilginin ne kadar yüksek olduğunun da bir işareti olarak görülebilir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'lı koruyucu kaplamayı ve diğer ürünleri aşağıda görebilirsiniz.

Siz Recep Tayyip Erdoğan temalı Nintendo Switch beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.