Rise of the Tomb Raider Türkçe Yaması Yayınlandı!

Tomb Raider serisinin son oyunu olarak karşımıza çıkan oyunun ne yazık ki altyazıları İngilizce. Ancak bu sorun Türkçe yama ile kısmen düzeltildi.

2013 yılında piyasaya sürülen Tom Raider ile benzer özelliklere sahip olan Rise of the Tomb Raider oyununda hayatta kalma mücadelesi veren Lara Croft'un seride ölümsüzlüğün sırrını keşfetmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Macera ve aksiyon öğelerinin yer aldığı oyunda ilk mezar keşfine de tanıklık ediyoruz. Sırlarla dolu bir dünyanın kapıları sonuna kadar açılıyor. Ancak oyun İngilizce olması sebebiyle ne yazık ki senaryo modunda anlamsızca oynuyoruz. Bu durumun önüne geçmek için oyuncu tarafından Türkçe yaması sunuldu.

Yüzde 100 Türkçe çevirisini tamamlanan oyunun kontrollerinin uzun sürmesi sebebiyle yamayı hazırlayan oyuncu şuan % 75 çevirisin yaptığı sürümü yayınladı. Bununla birlikte oyunseverler Rise of the Tomb Raider'in senaryo modu, altyazı, menü etkileşimleri Türkçe oluyor.

Oyuna Türkçe olarak devam etmek isteyen kullanıcıların bu Türkçe yamayı seveceğine inanıyorum. Oyunu Türkçe olarak bitirmek isteyenler Rise of the Tomb Raider Türkçe yamasını indirebilir. Dosyanın büyüklüğü 3 GB olup sadece v1.0 build 668.1_64 sürümü ile uyumlu olarak çalışmaktadır.

Rise of the Tomb Raider Türkçe yamasını indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

Rise of the Tomb Raider'i Türkçe olarak deneyecek misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.