Samsung Galaxy A4 Ortaya çıktı!

Bu yıl tanıttığı amiral gemisi olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'le büyük başarı yakalayan Samsung'un orta seviyeli akıllı telefonu Galaxy A4 hakkında yeni sızıntılar var!

Samsung cephesinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile yüzler gülerken Samsung düşük bütçeye sahip olan kullanıcılar için de çözümler üretmeye devam ediyor. Samsung'un son zamanalarda boşladığı sınıf olan orta seviyeli akıllı telefonlar sınıfının yeni üyesi Galaxy A4 görüntülendi. Samsung'un başarılı A serisinim yeni üyesi olacak olan Galaxy A4 sonunda ortaya çıktı.

Samsung'un yeni orta seviyeli akıllı telefonu Galaxy A4 ilk kez Hindistan'ın en önemli alışveriş sitesi Zauba'da boy gösterdi. Galaxy A4 hakkında Zauba'da yer alan bilgiler ise Galaxy A4'ün çok yakında satışa çıkacağını işaret ediyor. Zauba'da Galaxy A4 hakkında verilen bilgiler önemli, bu bilgilerde Samsung'un yeni orta seviyeli telefonunun 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran geleceğini öğrenmiş oluyoruz.

Samsung'un A serisi akıllı telefonları bilindiği gibi daha önce 5.5 inç'ten daha küçük ekran boyutlarıyla gelmişti. Bu da demek oluyor ki Galaxy A4 phablet sınıfında yer alacak. Son olarak Zauba'da yer verilen bilgilere göre Galaxy A4'ün tahmini satış fiyatı 355 dolar olacakğı yönünde. Eğer iddialar doğruysa Samsung yeni akıllı telefonunu çok yakında tanıtacak. Bekleyip göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?