Samsung Galaxy Note 7 Android Nougat ile Geliyor!

Samsung Galaxy Note 7 birkez daha teknik özellikleri ile sızdırıldı...

Samsung Galaxy Note 7'nin lansmanı iki hafta sonra yapılacak. Şimdiye kadar telefon hakkında birçok sızıntı haberlerini sizlerle paylaştık.Galaxy Note 7 ile gelmesi beklenen fotoğrafları belgelerle tekrar teyit edildi. Gelen iddialar arasında Galaxy Note 7'nin Android'inin gelişme aşamasında olduğunu Android 7.0 Nougat ile gelmesi zor bir ihtimal. Galaxy Note 7 Agustos'un ilk günlerinde tanıtılacak ve Android Nougatı son baharda Nexus modellerinde kullanıcılarına sunması muhtemel.

Fakat Google, Android Geliştiricileri bloğunda yayınladığı son yazısında, Android 7.0 Nougat tüketici sürümünün sonbaharda değil yaz sonuna kadar geleceğini söyledi. Genelde Ekim-Kasım aylarında gelen yeni Android sürümlerinin yaz sonu geleceğinin söylenmesi kafaların karışmasına neden oldu. Fakat Samsung önceden Google ile çalışıp yeni Android sürümüne Touchwiz arayüzünü entegre etmişse eğer, Galaxy Note 7’nin de Android Nougat ile gelmesi yüksek bir ihtimal.

Bunların bazıları yüksek olasılıkla olması beklenenler Ancak Samsung Galaxy Note 7'yi 2 Agustos tarhinde resmen tanıtımı yapılınca hangi işletim sistemiyle geleceği belli olacak.

Sizce Samsung Galaxy Note 7 hangi işletim sistemiyle gelecek?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.