Samsung Galaxy Note 7 Yine Patadı!

Bu hafta içerisinde ikinci kez yi ne sarj olurken patlamasıyla konu olan Samsung Galaxy Note 7'nin neden böylr bir talihsizlik yaşandığı ise bilinmiyor.

Tanıtıldığı günden bu yana gerek tasarımı gerekse özellikleri bakımından ön plana çıkan Samsung Galaxy Note 7 cihazı mobil severlerden tam not alırken bu son bir haftada iki talihsiz olay yaşadı.

Geçtiğimiz gün Baidu forumunda bir kullanıcı konu ile ilgili Samsung Galaxy Note 7'nin sarj olurken patladığını belirtmiş ve cihazın patlamış olan haliyle ilgili görseller yayınlamıştı. Çinli olan kullanıcı orjinal USB-C dönüştürücüsü yerine başka bir USB-C dönüştürücüsü kullandığını da belirtmişti. Bu olaydan sonra yine bir patlama haberi geldi.

Note 7 kullanıcısı Kore'nin popüler sosyal medya servisi Kakako Story üzerinde bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımında Samsung Galaxy Note 7 cihazının sarj olurken patladığını ve patladığına dair görüntüler yayınladı. Bu son bir haftadır gelen ikinci haber olduğu için cihazı almak isteyenler de endişelendi.


Samsung cihazı patlayan kullanıcılar ile görüşmeleri olduğunu belirtti. Ardından Kakao Story üzerinde yer alan Samsung Galaxy Note 7'nin patlamış olduğunu belirtten paylaşım silindi.

Peki siz Samsung Galaxy Note 7'yi nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.