Samsung Galaxy Nougat Güncellemesi Yayınlandı!

Samsung Galaxy Nougat sürümü şirketin bazı cihazları için kullanıma sunuldu. Peki Nougat güncellemesi ne zaman Türkiye'de olacak?

Ancak Samsung kullanıcıları da diğer şirketler gibi erken ulaşmak istiyordu. Bu istekleri göz önünde bulunduran Samsung, 17 ocak için kullanıcılarına söz verdi ve verdiği sözü bugün tuttu. İngiltere ve Çin'de Nougat sürümünün dağıtımı başladı.

En yeni S7 Edge beta güncellemesi (yapı numarası G9350ZCU2ZQA4 olan) yeni güç tasarrufu modunun yanı sıra kararlılık ve performans iyileştirmeleri getirdiği söyleniyor.

Samsung'un yeni kullanıcı arayüzüne Nougat ile kavuşması bekleniyor. Ayrıca birden fazla pencere açma özelliği de aktif.

Daha önce Vodafone, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Nougat güncellemelerini doğruladı ancak test sırasında sorunlar bulunduğunu ve "Samsung'un yeni yazılımlarını beklediğini" söylemişti. Yaklaşan Samsung Galaxy Android Nougat sürümü hakkında konuşan tek operatör Vodafone Avustralya değil.

Ayrıca daha önce Nougat güncellemesinin durdurulacağına da yer verilmişti. Ancak bu iddialar asılsız çıktı. Yeni güncelleme Avrupa'da yayınlandıktan sonra ülkemizde de kısa bir süre içerisinde kullanıma açılacak.

Nougat güncellemesiyle birlikte kullanıcı deneyiminin değişmesi bekleniyor. Performans iyileştirmelerinin yanısıra detaylı kullanım imkanı genel arayüz değişiklikleri dışında Always on Display özelliğiyle gelen güncelleme için 1.2 GB boş alana ihtiyaç var.

Peki siz Nougat güncellemesini bekliyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.