Samsung Galaxy S8'in İşlemcisinin Test Sonuçları!

Samsung'un yeni phablet telefonu olan Galaxy S8'in işlemcisi Snadragon 835'in Geekbench testi sonuçları açıklandı...

Samsung Galaxy Note 7 fiyaskosundan sonra şirket Galaxy S8 üzerinde sıkı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Qualcomm'un MSM8998 kod isimli yonga seti Snadragon 835 ilk olarak Samsung'un önümüzdeki ay tanıtımını yapacağı 2017 model amiral gemisi Galaxy S8 Plus ve Galaxy S8 modellerine güç verecek.

Qualcomm Snadragon 835 bu yılın en güçlü işlemcilerinden olması ve daha az ısınması ile beraber pil ömrünü uzatması bekleniyor. Telefonun AnTuTu, Geekbench ve buna benzer testlerde düşük puan almasına neden olması muhtemel. Geekbench'te Snapdragon 835 ve 4GB RAM ile çalışan Android Nougat'lı bir telefon keşfedildi.

Geekbench haritasında en yüksek puana sahip olan Android telefonlar arasında 1.6 GHz saat hızına sahip Snapdragon 820 işlemcili Galaxy S7 1785 puan ile yer almakta. Fakat 1,9 GHz Snapdragon 835 ile çalışan cihaz, tek çekirdeklide 2004 puan alarak Galaxy S7’yi geride bıraktı.

Böylelikle, Snapdragon 835'li bir Galaxy S8, testler söz konusu olduğunda Galaxy S7'den daha kötü sonuç alamasa da, daha düşük güç tüketimi, daha iyi grafikler ve VR işleme optimizasyonları gibi ekstralar sunuyor. Bunların hepsi bir ön sonuçtur ve gerçek sonuçları görmek için Snapdragon 835 ile perakende bir cihazın çıkmasını beklemek zorunda kalacağız.


Siz Galaxy S8'in işlemcisi açısından başarılı olacağını düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.