Samsung, Galaxy S9 için Çalışmalara Başladı!

Galaxy S9 ile ilgili yeni ayrıntılar Kore'den gelen raporlar ortaya çıkmaya başladı. Peki Galaxy S9'dan neler bekleniyor?

Galaxy S8, şu anda satın alabileceğiniz en iyi Android akıllı telefonu. Ekranın tamamında fantastik bir tasarım var ve çeşitli heyecan verici özellikler sunuyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Samsung şuanda bir sonraki Galaxy S modelini geliştiriyor. Kore'den gelen yeni rapora göre Galaxy S9'un Qualcomm işlemcisi farklı olacak.

Aju Business Daily, Yatırımcı, Samsung ve Qualcomm'un Galaxy S9 için yeni bir mobil yonga üzerinde çalışmaya başlamış olduğunu söylüyor. Çipin Snapdragon 845 olması muhtemel ve geliştirme tamamlandığında Samsung veya TSMC tarafından üretilmesi bekleniyor.

Samsung, Snapdragon 835 ve Exynos 8895 çiplerini Galaxy S8 telefonunda kullanıyor. Her ikisi de öncekilerden daha hızlı ve daha enerji tasarruflu 10nm çip olup şirket yıllarca aynı taktiğe başvurdu bu da Galaxy S9'un bir versiyonunun da Samsung tarafından üretilen bir yongayla güçlendirileceği anlamına geliyor.

Rapor henüz Samsung'un gelecekteki Exynos çipleri hakkında bir bilgi vermiyor. Galaxy S9'un işlemci özelliği şimdiden büyük merak konusu. Galaxy S8, şu anda bir Android cihazında bulabileceğiniz en iyi mobil işlemci çifti var ve Snapdragon 835 çipinin içinde bulunduğu tek telefon. Bununla birlikte, testler iPhone 7'nin performansının hala Galaxy S8 için uygun olmadığını gösterdi.

Peki siz Galaxy modellerinin geleceği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.