Samsung Nostalji Yaşatacak!

Samsung'un yeni akıllı telefonu yüksek donanımlı özellikleri ve nostaljik görünümü ile geliyor...

Samsung'un kapaklı telefonları bir zamanların popüler telefonlarıydı. Fakat hala kapaklı telefon kullanmayı sevenlerde var. Kapaklı telefon olunca telefonun özelliklerininde kısıtlı olmasını düşündüren özellik artık tarih olacak. Hem kapaklı hemde yüksek donanım ve özelliklere sahip olacak. Anlaşılan o ki Samsung hem nostalji yapacak hemde yüksek özellikli kapaklı telefonu kullanıcılarına sunacak.

Sızdırılan AnTuTu testinde ortaya çıkan özellikler telefonun Samsung Galaxy S7 ve Galaxy Note 7 modellerinde yer alan 12-megapiksel arka kamera ile geleceğini gösteriyor. Kapaklı telefon, 4GB RAM ve dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ile güçlendirilmiş olacak. Ayrıca 4.2-inç ekrana sahip olacak olan telefon, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemine sahip olacak.

Ayrıca, Samsung SM-W2017 5 megapiksel kamera 64GB depolama ve Full HD (1080p) ekran özellikleri de AnTuTu testinde yer aldı. Bunun yanısıra telefon 2000 mAh pil ve parmak izi tarayıcı ile gelmesi bekleniyor. Kod adı Veyron olan SM-W2017 model numaralı kapaklı Samsung telefona ait görüntüler sızdırılmıştı. Şimdi yine aynı telefona ait yeni görseller geldi. İşte sızdırılan görseller:

Samsung'un nostalji kapaklı telefonunu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.