Samsung Note 8 2017 Yılının İkinci Yarısında Piyasada Olacak!

Samsung'un önemli telefonlarından biri olan Note serisi geçtiğimiz yıl faciayla sonuçlanmıştı. Ancak Samsung Note serisinden vazgeçmeecek.

2017 yılının ikinci yarısında Note 8'i piyasaya sürecek olan Samsung yeni bir facia yaşamamak için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Yeni bir söylentiye göre Galaxy Note 7 ile büyük bir çöküş yaşamasına rağmen Samsung, Note serisini terk etmeyecek. Dün Güney Koreli elektronik sektörü yetkilisi şirketin Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge'yi Nisan ayında piyasaya sunacağını Galaxy Note 8'in ise 2017 yılının ikinci yarısında sunacağını belirtti.

Sarj olurken patlayan ve toplatılan Galaxy Note 7 talihsizliğini yaşamak istemeyen şirket bildğiniz üzere Note serisiyle ön plana çıkıyor. Şirket bu sene tekrar Note serisini piyasaya sürecek. Samsung'un Galaxy S8'de 2K çözünürlüklü ekranlar sunacak olup geliştirilmiş sanal gerçeklik VR işlevlerin gerçekleştirmek için Note 8'de 4K çözünürlüklü ekranlar kullanması bekleniyor.

Hali hazırda Note 7 soruşturmasının raporlarının da Ocak sonuna kadar yayınlanması bekleniyor. Şu anda patlamaların hatalı pillerden kaynaklandığına dair daha önceki spekülasyonların aksine sorunun kaynağının cihazın donanım tasarımı ile ilgili olabileceği yönünde iddialar var. Bizde Note 7 raporunu merakla bekliyoruz.

Samsung'un telefon modellerini beğeniyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.