Samsung Note Serisindeki Kalem Hoparlör İşlemi Görecek!

Samsung'un Note serindeki telefonlarının S-Pen'i ilerleyen zamanlarda hoparlör işlemini görecek, sızdırılan patentin detayları haberimizde...

Samsung son yaşanan patlama haberlerinden sonra büyük bir düşüş yaşadı. Bütün bunlara rağmen dimdik duran Samsung Galaxy Note 7 ile birçok kişinin beğendiği fakat bataryasından dolayı sorunlar yaşayan şirket kullanıcıların gözünde imajını zedeledi.

Bir türlü sorunları çözülmeyen Galaxy modellerinin hergün patlama haberine bir yenisi daha ekleniyor. Samsung bu son olayları farklı yerlere götürmek için yenilikler üzerinden çalışmalar yapıyor. En son ortaya çıkan bir patente göre Samsung'un Note serisindeki ve bazı tabletlerindeki dokunmatik kalemi olan S-Pen, aynı zamanda küçük boyutlarda bir hoparlör olacak.

İşte S-Pen hoparlör patent şeması.

Şimdilik bu kadar küçük bir cihazdan kuvvetli ve kaliteli bir ses nasıl çıkacak bilmiyoruz ama Samsung bu patenti iyi bir şekilde kullanmayı becerirse Note serisine güzel bir özellik eklemiş olacak. Samsung S-Pen kaleminden yola çıkarak ilerlemeye devam edecek mi yoksa bu özelliği hiç kullanmadan kenara mı atacak. Bunu bize tabiki zaman gösterecek.

Siz Samsung'un yeni patentini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.