Samsung Pay, Hindistan'da American Express ile Ortaklık Yapacak!

Samsung Pay, Hindistan'da yakında kullanıcılar ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni ödeme sisteminin hayatı kolaylaştırması bekleniyor.

Hindistan'ın nakit para çekme pazarında epayment çözümleri ile para ödeyen yerli şirketler yakında global bir teknoloji devi olan Samsung'la rekabet edecekler. 2017 yılının ilk yarısında Hindistan'da mobil ödeme çözümü devreye girecek. Şirket, Samsung Pay'ın Hindistan'a getirilmesi için American Express (Amex) ile ortaklık kurduğunu belirtti ve şirketin Visa ve MasterCard gibi devler ile çalışacağı da belirtildi.

American Express, Samsung, ABD, Güney Kore ve Avustralya dahil olmak üzere birçok bölgedeki epayment çözümleri için ortak oldu. Samsung başladı geçen yıl Aralık ayında Hindistan'da hizmeti deniyor . Bu hafta başlarında, Güney Koreli teknoloji şirketi, Samsung Pay uygulaması da dahil olmak üzere Hindistan'daki Galaxy Note 5 akıllı telefonu için bir güncelleme yayınlandı.

Güncelleme sonra Samsung Pay'i açan kullanıcılar karşılarında "Ödemelerin geleceği çok yakında!" diye bir pencereyle karşılaştı. Güney Koreli şirket Samsung Pay uygulaması da dahil olmak üzere güncellemeleri başlattı. Yaklaşık 320MB boyutunda ve yazılım sürümü N920GUBU3BQA3 olarak gelen güncelleme, Ocak ayı için Android güvenlik düzeltmelerini de içeriyor. Söylemeye gerek yok, bazı genel hata düzeltmeleri, iyileştirmeler ve geliştirmeler beraberinde geldi.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.