Samsung'dan 4K Ekranlı Galaxy X Geliyor!

Geleceğin teknolojisi olarak pek çok firmanın ciahzlarında kullanacağo katlanabilir ekran teknolojisine Samsung artık çok yakın. İşte Samsung'un o ekranının özellikleri!

Samsung'un uzun zamandır konuşulan katlanabilir ekran teknolojisi hakkında yeni haberler var. Samsung'a olan yakınlığıyla bilinen SamMobile'ın haberine göre Güney Kore'l, teknoloji devi Samsung önümüzdeki sene kullanıcılarına katlanabilir ekranlı bir modelini tanıyacak. Gelecek sene tam 5 adet yeni amiral gemisiyle kullanıcıalrın karşısına çıkmayı planlayan Samsung'un bu modellerden birisinin de katlanabilir ekran teknolojisiyle geleceği konuşuluyor.

Samsung'un bu modelinin adının Galaxy X olması bekeniyor. Galaxy X'in ekran özelliklerine gelecek olursak 4K çözünürlükte katlanabilir bir ekrana sahip olması bekleniyor. Samsung Galaxy X'in ekranından başka herhangi bir ayrıntısı bulunmuyor.

Samsung önümüzdeki sene Galaxy X modeliyle birlikte Galaxy S8, Galaxy S8 Edge ve Phablet sınıfında Galalxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge gibi üst seviye modellerini tanıtması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?