Samsung'dan Yine Bir Patlama!

Samsung'un başı dertten kurtulmadı yine bir patlama haberi ve Galaxy Note 7 cephesinde sorunlar bitmeden Galaxy S7 Edge patladı...

Samsung son zamanlarda uğraştığı patlama haberleri ile başı dertte. Patlayan telefonları geri toplayan şirket isteyen kullanıcıya para iadeside yaptılar. Samsung zor zamanlar yaşıyor isminin zedelenmesi bir yana hergün patlayan telefon haberleri ve yapmış olduğu zararlarda cabası oldu. Son iki aydır sürekli patlayan telefonları ile gündemden düşmeyen Samsung Bu sefer yine bir patlama haberi fakat Galaxy S7 Edge'den geldi. Şirktet tam bir nefes alayım derken bu seferde Galaxy S7 Edge patladı, artık kullanıcıların gözünde Samsung cihazların yandığı düşüncesi yer alacak ve bu tabuyu yıkmak zorlaşacak.

Filipinler’de yaşayan Weng Briones’in bir süredir severek kullandığı Galaxy S7 Edge’in herhangi bir şarj durumunda olmadığını sakin bir süreçte yanmaya başladığını iddia ediyor. Süreci anlatan Briones: “16 yaşındaki kızım gündem ile alakalı kendince tweetler atarken elindeki Galaxy S7 Edge’den dumanlar çıkmaya başladı. Ben de hemen kızımın elinden aldığım telefona su dökerek ıslak havlu ile sardım.” dedi.
Samsung magazasına giderek telefonu iade etmek isteyen kadın bir daha bu durumu yaşamamak için Samsung cihaz almayarak aldığı parayı geri iade almış.Kullanıcılar artık Samsung cihaz almaya korkar oldular para iadesi daha makul geliyor.

Bakalım Samsung bu sorunlarla başa çıkabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.