Samsung'tan Yeni Bir Telefon Daha!

Galaxy On serisine bir yenisini daha ekleyen, Samsung Galaxy On8 serisine ait olan yeni akıllı telefonu resmen duyurdu...

Geçtiğimiz yıllarda duyurduğu akıllı telefonlar üzerinde sıkı çalışmalar yapan Samsung 2016 yılının son çeyreğinde Galaxy On7 2016 ile beraber Galaxy On5 Pro ve Galaxy On7 Pro modellerini sizlere duyurmuştu. Samsung şimdi ise yeni ve son üyesi olan Galaxy On8'in tanıtımını gerçekleştirdi.

Samsung'un yeni akıllı telefonu olan Galaxy On8'in 5.5 inç büyüklüğünde Süper AMOLED ekranlı cihaz 14nm üretim sürecinden geçmiş olan 1.6GHZ hızında çalışan sekiz çekirdekli Exyones 7870 işlemsinin yanı sıra 3GB RAM ve genişletilebilir 16 GB dahili hafızası yer alıyor. 3300mAh bataryası olan telefonun şarj ömrünün diğer telefonlara göre daha dayanıklı olacak ve üst seviye işlemcisi sayesinde daha hızlı işlem yapmanızı sağlayacak.

Galaxy On8'in ön yüzünde 5 megapiksel arka kapağında ise 13 megapiksel kamerası yer alırken cihazın boyutu ise 151.7x76x7.8mm 169 gram ağırlığında olması bekleniyor. Telefonun ilk olarak Hinsditan'da 240 dolara satışa sunulacak. Cihazın siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk ile gelmesiyle beraber 2 Ekim'de Hindistan'da raflardaki yerini alması bekleniyor. Akıllı telefonun Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Siz Samsung'un yeni Galaxy On8 modelinin fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.