Samsung'un 360 Gear'ın Özellikleri Ve Fiyatı!

Samsung Galaxy Note 7'nin tanıtımında Gear 360'ında tanıtımını yaptı...

Dün tanıtımı yapılan Galaxy Note 7'nin yanı sıra Gear 360'ında tanıtımı yapıldı. Gear 360 isminden de anlaşıldığı gibi 360 derecelik çekip yapma özelliğine sahiptir. Cihazı Galaxy Note 7 ve Samsung Gear VR ile çalıştırmanız mümkün. Crome, Edge, Google Street View ve Firefox ile uyumlu olan cihazlarda Gear 360 canlı yayın yapabilme özelliğine sahip.

Bu özelliklerinin yanı sıra IP68 yani suyu ve toza dayanıklı olan Gear 360'ı zorlu koşullarda rahatça kullanabilirsiniz. İki adet farklı lense sahip olan cihaz çekim yaptığınızda ışığına bağlı olarak arasında geçiş sağlıyor. Lenslerden biri normal diğeri ise ışığın bol olduğu ortamlarda çekim yapmak için fakat diğer lens aksine ışığı daha az lensin f/2.0 diyafram açıklığı olan gece çekimleri için ideal bir kullanım sağlar.

Gear 360'ın 25.9 megapiksel 3840 x 1920 çözünürlüklü video kaydı yapmasının yanı sıra cihaz bataryası ile sadece 152 gram ağırlığındadır. Gear 360'ın amerika'da 350 dolara satışa sunulacağı fakat Türkiyedeki satış fiyatının henüz belirtilmemiş.

Siz Gear 360'ın özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.