Samsung'un Connect Home'u Ön Siparişe Çıkıyor!

Evinizi medya istasyonu haline getirecek olan akıllı cihaz geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Şimdi de ön siparişe çıkıyor..

Samsung, tek bir uygulama aracılığıla tüm cihazları yönetmeyi amaçladıklarını belirtti. Connect Home ile internete bağlı olan termostat, lamba, televizyon gibi cihazların tamamını yönetmeyi amaçlayan Samsung, tüm deneyimi basitleştirmeyi amaçlıyor. Samsung, bu cihazla evdeki tüm akıllı cihazların kontrrol etmenin kolay olduğunu vurguladı.

Connect Home'un özellikleri neler ?

2x2 MU-MIMP anten, dört çekirdekli 710 MHz işlemci ve 512 RAM ve 4 GB hafızası bulunuyor. 149 metre kara menzile sahip olan cihaz ayrıca 5GHz bant genişliğinde 1.733 Mbps, 2.4 GHz'de 800 Mpbs hıza da ulaşabiliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Cihaz 4 Haziran'da ön siparişe çıkacak. Evde veya dışarda çok sayıda cihazı kontrol etmenize yardımcı olacak cihaz herşeyi programlamaya imkan sağlıyor.

Connect Home'un 2x2 sürümünden ayrı olarak Samsung, yalnızca küçük bir evde yaşayan kullanıcılar için tek bir birimde bulunan Pro sürümüne sahip olacak. Connect Home Pro, Connect Home ünitesi ile aynı fiziksel boyuta sahiptir, ancak üst düzey Wi-Fi özelliklerini (4x4 MU-MIMO 802.11ac) desteklemektedir. Çok daha hızlı olmasını beklemektedir ve Connect Home'un tek bir birimi ile aynı Wi-Fi kapsama alanına sahiptir. Connect Home'un fiyatı ise 169.99 dolar olup Pro'nun fiyatı ise 379.99 dolar.

Peki siz Connect Home için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.