Samsung'un Galaxy C sınıfı sızdırıldı!

Android dünyasının en çok satan akıllı telefon markası Samsung bu sefer orta seviyeli yeni bir serinin hazırlığında. Samsung Galaxy C serisinin anlamı ne ?

Samsung bilindiği gibi son zamanlarda üst seviye modellerle konuşulsa da artık üst seviye akıllı telefonlar ufak bir servet değerinde oldu. Bunu gören Samsung ve diğer üreticiler daha ucuz sayılabilecek daha doğrusu daha normal sayılabilecek akıllı telefonlarını ki bunları düşük özelliklere sahip olacak şekilde tanıtmaya başladılar.

Samsung'un çok yakında tanıtımını gerçekleştirmesi beklenen yeni Galaxy C serisi "Cheap" yani ucuz olarak adlandırılması bekleniyor. Gelen son sızıntılara göre Samsung'un yeni Galaxy C serisine ait 21 Mart tarihinde Hindistan’a test amaçlı 8 adet gönderilen Samsung SM-C5000 kod adında akıllı telefonlar gönderilmiş

Cihaz hakkında bilgilerimiz çok sınırlı o da; 205 dolara satılması beklenen cihazın 5.2 inç büyüklüğündeki ekranı olmacak olması.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?