Samsung'un Yeni Saati Gear Sport Sızdırıldı!

Samsung'un yeni bir saat üzerinde çalışmalar yaptığı bununda fitness ağırlıklı olması bekleniyor...

Son yıllarda Samsung giyilebilir teknoloji alanında büyük gelişmeler kaydetti. Gear serisi ile dikkatleri üzerinne çeken şirket yakında yepyeni bir saatle giyilebilir teknoloji sektöründe görücüye çıkacak. Samsun Gear Sport adındaki saat, fitness severleri memnun edecek.

Samsung'un yeni akıllı saati Gear Sport hakkında henüz bilgi verilmedi. Bir süre önce saat hakkında bilgiler gelmeye başladı. Anlaşılan saat hakkında gelen bilgilerin aslı varmış. Kaynaklar, şirketin FCC ile birlikte Samsung Gear Sport adlı bir cihazla ilgili belgeler sunduğunu bildiriyor. Mevcut tasarımlara dayanarak, bir tür fitness cihazı gibi görünüyor.

Saatin tasarımı ile ilgili alınan bilgi şu anda sadece bir şemadan ibaret. Cihazda Bluetooth ve Wi-Fi için dahili desteğe sahip olacağını biliyoruz. Samsung şu anda cihaz hakkında sel verip sır vermemeyi tercih ediyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde IFA'nın yaklaşmasıyla birlikte, Samsung'un yeni bir saat / fitness cihazına odaklandığı anlaşılabilir bir gerçektir. Hala çok fazla bilgiye sahip değiliz, fakat şimdi tüketici elektroniği konferansı için şirketin neyi planladığını daha da merak ediyoruz.

Siz Samsung'un Gear Sport saatinde neler olmasını istiyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.