Selfie Çekmek İsterken Elektrik Akımına Kapıldı!

18 yaşındaki Birbey Kurt, tren garındaki vagonun üstünde selfie çekmek isterken elektrik akımına kapıldı. İşte detaylar...

Selfie çekmek uğruna hayatlarını tehlikeye atan hatta hayatlarını kaybeden kişilerin haberini sizlerle sürekli paylaştık, bir süredir bu olayların yaşanmaması bizleri mutlu etmişken yine bir selfie kurbanı ile karşınızdayız. Popüler olmak uğruna fantastik fotoğraflar çekmek isteyenlerin hayatına veya ağır kazalar geçirmesine neden olan olayın adı Selfie tutkusu oluyor.

Adapazarı'ndaki tren garındaki vagonun üzerine çıkıp selfie çekmek isteyen Birbey Kurt, tren vagonun üzerindeki elektrik akımına kapıldı. Gecenin 20.30 sularında yaşanan bu olayda Birbey Kurt'un tamı tamına 25 KW'lık elektirik akımına kapıldı.

O anlara tanıklık edenler itfaiye ve 112 acil servise haber vererek, Birbey Kurt'a ilk müdahelenin yapılmasını sağladı. Birbey Kurt şimdi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyor. Umarız genç arkadaşımızın sağlık durumu kısa süre içerisinde eskisine döner.

Siz Selfie çekerken ne kadar dikkat ediyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.