Selfie Meraklıları Bebek Yunusu Öldürdü!

Bir grup turist bebek Yunus balığı ile selfie çekmek isterken ölümüne neden oldular...

Bildiğiniz üzere Yunus balıklarının hayatta kalmaları için suda kalmaları gerekir. Birde özellikle bu Yunus balığı bebek ise Arjantin'de yaşanan olaydan sonra bir kez daha bunun yanlış olduğunu söylüyoruz.

Arjantin'li La Capital üzerinden yayınlanan rapora göre bir grup turist ,san Bernardo sahilinde karaya oturan bir bebek Yunus balığını görmüşler. Bebek Yunus balığını ait olduğu yere suya geri götürmek yerine dokunup selfie çektiler. Claudia adındaki kadın La Capitel'e vermiş olduğu söyleşte herkesin eğlendiğini ve grubun bebek yunusu ölüme terk ettilerini dile getirdi. Olayın tanıgı o kadın hayvann hala nefes aldığının iddia ederken diğerleri ise çoktan öldüğünü ve suya koymaya gerek olmadığını iddia etmekteler.

Bu üzücü olayı ilk kez yaşamıyoruz selfie merakı yüzünden ölen ikinci Yunus balığı oldu. Bazen iki dakikalık bir eğlence için insanlar hayvanların hayatını hiçe saymadan ölüme bile terk ediyor, herkes öncelikle kendinden pay biçerek hayvan bile olsa onunda bir canı olduğunu unutmamalıyız.

İşte bebek Yunus Balığının videosu;

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.