Shazam Lite Android'e Geliyor!

Düşük model Android telefonlar için Lite ismi altında başka alternatifler sunmaya devam ediyor. Shazam Lite şimdi de Android telefonlara geliyor...

Akıllı telefonun fiyatını düşük tutmak için cihazın donanımları eksik tutuluyor. Buna benzer pek çok düşük seviyeli Android telefon modeli yer alıyor. Fakat bazı uygulamalar düşük telefon modellerini desteklemiyor. Bu yüzden Lite ismi altında uygulamanın özellikleri kırpılarak sürümleri yayınlanacak. Bunlardan birtanesine bugun Shazam Lite eklendi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Messenger Lite Sürümünden sonra Shazam da bir açıklamada bulundu. Shazam Lite uygulamasını Google Play Store yayınladı. İlk olarak düşük seviyeli telefonlara sorunsuz bir şekilde kullanımı sağlamak için geliştirilmiş Shazam Lite'ın 1MB büyüklüğünde olduğu açıklandı.

Sadece şarkı bulma özelliğini barındıran Shazam Lite sürümü, sosyal ağ özelliğini bulundurmuyor bu sürümünde buna yer verilmemiş. Shazam'ı sadece müzik bulmak için kullananlara hitap eden Shazam Lite, üst seviye Android telefon kullanıcılarına da hitap edebilir.

Siz Shazam Lite kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.