SnapChat'ın Hikayeler Özelliği WhatsApp'a Geliyor!

Facebook Snapchat'ın kendine has özelliğini Instagram ve Facebook derken şimdide WhatsApp kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor...

Bildiğiniz üzere facebook/" class="tag-url tag-type-1" title="facebook">Facebook kısa süre önce Snapchat'ı satın almak istedi ancak girişimi başarılı olmayınca Snapchat'ı bitirmeye karar vermiş durumda. Snapchat'ın kendine has hikayeler özelliğini Instagram ve Facebook'tan sonra WhatsApp'ta kullanacak. Instagram'dan sonra Facebook ve Facebook Messenger'a Snapchat'a benzeyen özellikleri getiren Facebook şimdide WhatsApp'a hikayeler özelliğini getirmesi bekleniyor.

Digital Trends'in haberine göre Facebook, bu hikayeler özelliğini stories yerine WhatsApp Status olarak mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a uyarlayacak ve daha mesajlara bağlı bir şekilde bu özelliğin kullanılmasına olanak sağlayacak. Facebook böylelikle Instagram'a da bir açıdan rakip doğurmuş diyecek olursanız; bu özellik WhatsApp'ta daha bireysel şekilde kullanılırken Instagram'da WhatsApp'a kıyasla daha yaygın olacak.

WhatsApp'a ne zaman geleceği bilinmeyen özellik direkt olarak dahil edilmesi bekleniyor. İddialara göre WhatsApp hikayeler özelliğini geliştiricileri tarafından test edilmeye başlanmış.

Siz WhatsApp'a hikayeler özelliğinin gelmesini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.