Snapchat'ın Yepyeni Özellikleri Kullanıma Sunuldu!

Snapchat bugün yepyeni bir güncelleme ile karşımıza çıktı. Bu güncelleme ile uygulamaya uzun süredir beklenen özellik sonunda geldi...

Gençlerin sıkça kullandığı Snapchat rakibi Instagram karşısında pek fazla ayakta duramayacak gibi görünüyor. Facebook'un bünyesine katılmasığına pişman olmaya başlayan Snapchat ayakta durabilmek için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bugün Snapchat yeni özelliklerine kavuştu.

Snapchat sürüm 10.12.0 ile Ataç özelliği geldi. Ataç'a dokunarak Snap'inizi web sitesine eklemeniz mümkün olacak. Böylelikle arkadaşlarınız yukarı kaydırarak web sitesini görüntüleyebilir. Snap'lerinize eğlenceli Duvar Kağıtları da ekleyebilirsiniz. Bunun içinde makas aracının yeni simgesine dokunarak bu özelliği hemen şimdi denemeye başlayabilirsiniz.

Snapchat almış olduğu son güncellemesi ile beraber ses filtreleride geldi. Ses filtreleri ile kendi ve arkadaşlarınızın sesini fotoğraf filtrelerine bağlı kalmadan değiştirebilirsiniz. Son güncellemeleri kullanmak için App Store yada Google Play'den güncelleme yapmanız yeterli olacaktır.

Siz Snapchat'ın yeni üç özelliğini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.