Sonunda Buda Oldu: Amerikalı Bir Adam Cep Telefonu İle Evlendi!

Son zamanlarda telefonlara olan bağlılılğımız gün geçtikçe artıyor derken ABD'de yaşanan adam iPhone'u ile evlendi detaylar haberimizde...

Bildiğiniz üzere gün geçtikçe telefonlara olan ilgimiz daha da artmaya devam ediyor. Toplu taşıma araçlarında cafelerde ve arkadaş ortamlarında bile telefonlarımız ile meşkül oluyoruz. Gece yatarken baş ucumuza koyduğumuz ve sabah biranda göremediğimizde çocuğumuzu kaybemişçesine telaşlandığımız telefonlarımıza olan bağlılığımız aile bağlarımızdan daha kuvvetli bir hal almış durumda.
Şimdi size soralım cep telefonu ile evlenilirmi?


sanki yok daha neler dediğinizi duyar gibiyim ve sonunda buda oldu: Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan Aaron Chervenak iPhonu ile nikah kıydı. Böyle saçma bir olay ABD'nin Nevada eyaletinde Las Vegas kentindeki Şapeli'nde oldu. iPhone 6S modeli ile nikah kıyan adam Las Vegas'a 20 Mayısta sırf nikah kıyabilmek için gelmişti.

Telefonu ile nikah kıyan adam Chervenak bir açıklamada bulundu "İnsanlar 7/24 telefonları ile yaşiyorlar ve onunla yatıp onunla kalkıyorlar ve çogu zaman uyanınca ilk yaptıkları şey telefonlarına bakmak diyen adam bu bağımlılıga dikkat çekmek istediğini söyledi" Bakalım bu sembolik evlilik ile asıl vermek istediği mesajı verebildi mi?

Sizce iPhone'u ile evlenen bu adam ne gibi mesajlar vermek istemiş olabilir?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.