Sony'nin Xperia Modelleri Sızdırıldı!

Sony'nin Xperia modelleri tanıtım öncesi sızdırıldı. MWC 2017 kapsamında tanıtımını gerçekleşecek olan Xperia modellerinin göselleri ortaya çıktı...

Popüler sızıntı kaynağı Evan Blass MWC 2017'de lansmanı yapılacak olan telefonları sızdırmaya devam ediyor. Evan Blass'ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir tweette Sony Xperia'nın akıllı telefonlarının görsellerini yayınladı.

Daha öncede tanıtımı yapılacağı iddia edilen modeller Sony 27 Şubat Pazartesi günü MWC'de yeni Xperia X serisini açıklayacak. Mart ayının başında Barselona'da tanıtımı yapılacak olan 5.5 inç Xperia modeli ile beraber 1440 x 2560 çözünürlükte olacak diğer model (Xperia XZ Premium) 2160 x 3840 çözünürlükte ekranı ile gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda iki modelin Snapdragon 835 yanga seti ile gelmesi muhtemel.

Ocak ayında, model numaraları G3112 ve G3221 olarak bilinen bir dizi orta menzilli Xperia akıllı telefon haberlere konu olmuştu. Birinci modelin 720 x 1280 çözünürlüğe sahip olduğu söyleniyor. İkincisinin ise 1080 x 1920 çözünürlükte ekran, 23 megapiksel arka kamera ve 4GB RAM özellikleri ile geleceği iddia ediliyor

Blass, daha önceki bir sızıntıya göre Xperia XZ Premium'un soldan üçüncü model olmasına ve kompakt bir modelin soldan dördüncü olmasına rağmen, tasarımları etiketlemedi. Sony'nin MWC etkinliğine sadece bir gün kaldı ve yakında 2017 için Sony'nin ne sakladığını göreceğiz.

Siz Sony Xperia serisini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.