Sony'nin Yeni Akıllı Telefonunu GFXBench'te Sızdırıldı!

Son yılların hızla gelişen ve telefon pazarına giriş yapan ve teknoloji alanında en üst seviyede olan şirketi Sony'nin yeni akıllı telefonu görüldü...

Teknoloji devlerinden bir olan Sony Xperia F8331 isimli telefonu şimdiden Zperia X, Xperia XA ve Xperia Z Performance gibi cihazların üyesi olduğu tahminler arasında. Sony Xperia Zserisinin üyesi olduğu ahmin edilen yeni akıllı telefon geçtiğimiz günlerde GFXBench'te görünmüş.
Xperiablog GFXBench üzerinden Sony'nin sızdırılan modeline ait özelliklerin yer alacağı bir grafik paylaştı.

Grafiği incelediğimizde Sony bu sefer kamera konusunda oldukça cömert davranmış diyebiliriz. Sony'nin yeni akıllı telefonu olduğu iddia edlilen cihaz F8331 kod adlı 12 megapiksel ön yüzünde kamera kullanırken arka kapağında ise 21 megapiksel olacak.

Her iki kamerasında da 4K video kaydı yapabilmeniz mümkün olacaktır. Android 6.0.1 işletim sistem ve 5.1 inç ekrana sahip olacak olan telefonun işlemcisi 820 Snapdragon olacak. Fakat işlemcisi değişebiilir geçtiğimiz günlerd tanıtımımı yapılan 821 Snapdragon olabilir. Cihazda 3GB RAM ve 32 GB depolama alanı olacak olan telefonun lansmanı Eylül ayında yapılacağı muhtemel.

Peki siz Sony Xperia'nın yeni akıllı telefonun kamerasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.