South Park'ın Yeni Oyunu İçin Video Yayınlandı!

2014 yılının en iyi çıkış yapan oyunlardan ibiri olan South Park: The Stick of the Truth’un geliştiricisi Ubisoft San Francisco tarafından duyuruldu.

Ubisoft, Pazartesi günü E3'de düzenlediği basın toplantısında, uzun süredir beklenen bir "South Park: Frakta ama Whole" video oyununun çıkış tarihini açıklayan yeni bir fragmanı yayımladı.

Ubisoft'un E3 basın konferansında bir sürü büyük sürpriz vardı ancak beklenen bir şey South Park'ın varlığı oldu. South Park'ın bir bölümünü hiç izlememiş olsanız bile, Ubisoft'dan gelen yeni South Park oyunu, önceki oyuncusu South Park'ın: The Stick of Truth'un sürpriz başarısından yararlanacak.

Oyunun ilk videosu!

Ubisoft E3 2017 basın konferansında, South Park: The Fractured but Whole'i ​​ne zaman bekleyebileceğimizin yanı sıra, 17 Ekim'de piyasaya sunulana kadar bizlere videolardan başka bir somut bilgi verilmedi. Ancak görünen o ki hikaye içeriği detaylandırılmış. Umarım oyunun ertelenmesine değer bir yapım olur.

Oyunu oynamak için hala biraz beklemek zorunda kalacaksınız ancak umarım oyun 17 Ekim'de piyasaya çıkar. Çünkü oyun erteleniyor olmasıyla tanınıyor. Aksi birşey olmazsa oyun 17 Ekim 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.

Peki siz oyunun videosunu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.