Star Wars Temalı Akıllı Telefonlar Geliyor!

SoftBank, Star Wars temalı akıllı telefonlarını duyurdu, Dark Side ve Light Side gibi iki farklı modelle gelecek olan Star Wars telefonların özellikleri...

Japon menşeli GSM firması SoftBank, Star Wars sevenlerine iki yeni akıllı telefon ile çıkış yapıyor. Star Wars temalı olan Androiz cihazlar tasarımları ile göz dolduracak. Akıllı telefonların üreticisi olan Sharp iki farklı renk seçeneğininde mevcut olduğunu söyledi. Light Side modelinde beyaz ve mavi renkleri yer alırken, Dark Side modelinde ise siyah ve kırmızı renklerine yoğunluk verilmiş.

Sharp'ın üretimini üstlendiği Star Wars temalı cihazlar 5.3 inç büyüklügünde 1080P çözünürlüğünde IGZO ekranı, Snapdragon 820 yonga seti, 22.6 megapiksel oldukça yüksek çözünürlüklü kamerası ve 3.000 mAh kapasiteli pil ömrü, 3GB RAM 32GB microSD kart desteği sunmakta.

Star Wars temalı cihaz 155 gram ağırlığında ve en önemli özelliklerinden birtanesi ise TV izlemek için TV Tuner'ın içerisinde bulunması. Yine söylediğimiz gibi içerisinde bulunan TV Tuner sayesinde internete ihtiyacınız olmadan TV izleyebileceksiniz. 2 Aralık'a satışa sunulacak olan akıllı telefon kutusundan Anroid 6.0 Marshmallow sürümü ile gelecek. Ancak Star Wars temalı telefonlar şu anda sadece Japonya'a satışa sunulacak.

Siz Star Wars temalı akıllı telefonun TV Tuner özelliğini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.