Street Fighter IV Champion Edition Mobil Platformuna Geldi!

Capcomm'un sevilen oyunu Street Fighter IV, Street Figher IV Champion Edition ismi altında iOS platformuna geldi...

Capcom geçtiğimiz aylarda Street Figher IV Champion Edition isimli oyunun mobil platformuna geleceğini müjdelemişti. Stree Figher IV'ın mobil cihazlar için portlanmış hali olan Street Figher IV Champion Edition, bugün iOS platformu için çıkışını gerçekleştirdi.

25 Street Fighter karekterini bünyesinde barındıran Street Fighter IV Champion Edition, yüksek çözünürlüklü ve geniş ekranlı cihazlar için optimize edilmiş. Bu karekterlere ek olarak güncellemeler ile yeni karekterlerin oyuna ekleneceği söyleniyor.

Gamevice gibi MFi denetçisi yani Bluetooth destekli fiziki kontrolcüleri destekleyen oyunda dört faklı zorluk seviyesi ve multiplayer modu yer alıyor. App Store'da 17,99 TL'den satışa sunulan Street Fighter IV Champion Edition'ın önümüzdeki haftalarda Android platformuna da geleceğini belirtelim.

SF IV CE'yi iOS 10 ve üzeri iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPod Touch (6th Gen), iPad (2017 model),iPad Air, iPad Air 2, iPad mini Retina, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro (9.7-inch), iPad Pro (12.9-inch) modelleri destekliyor.


Siz Street Figher IV Champion Edition oyunun mobile gelmesine sevindiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.