Televizyondan Akıllı Telefon Siparişi Verdi, Kutudan Muz Ve Salatalık Çıktı!!

TV'den verdiği siparişte uygun fiyata akıllı telefon sahibi olmayı düşünen adam kargoyu açınca şoke oldu...

Çorum'da yaşayan bir vatandaş televizyondan telefon siparişi verdi fakat neler geldi? Bazı televizyon kanallarında yayınlanan uygun fiyata akıllı telefon reklamlarına kanan Lütfü Turalı isimli vatandaş TV numarasını arayarak siparişi verdi, ancak eve gelen ürünü karşıladığında kargo paketinden hiç ummadığı birşey çıktı. Kutunun içinden Muz ve Saatalık çıktığını gören alıcı neye uğradığını şaşırdı ve bu onun ikinci kez aynı hataya düşmesine sebeb oldu, zira Lütfü Turalı daha öncede aynı şekilde sipariş vermiş ve yine dolandırılmıştı.

Aynı yayından başka bir arkadaşının sipariş verip telefon sahibi olduğunu gören adamcağız kendisininde alacağını düşündü fakat talihsizliğindenmi bilinmez ama hayal kırıklığına uğradığı kesin.

Hükümet bu tür dolandırıcılık yapan kanallarla ilgili sürekli uyarıyor e bu tür kanalların kapatılacağı yönünde çalışmaların başlatıldığıyla ilgilide haberler yayınlanıyor fakat o zamana kadar kaç insanımız daha bu şekilde mağdur olucak yada tuzağa düşecek henüz bilmiyoruz.
Acaba Lütfü bey 3'üncü sefer sipariş verecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.