Türk Telekom'un Yeni CEO'su Açıklandı!

Türk Telekom Yönetim Kurulu, 26 Eylül 2016 tarihi itibariyle geçerli olmak üzere sektörün yakından tanıdığı Paul Doany’i CEO – Genel Müdür olarak geri atandı...

Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom'un CEO'luk görevinden ayrılan Rami Aslan'ın yerine Paul Doany getirildi. Türk Telekom'un özelleştirilmesinin ardından 5 sene boyunca CEO'luk görevini devir alan Paul Doany Türk Telekom Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla yine aynı görevine alındı. Doany’den beklentilerinin çok fazla olduğunu belirten Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hariri, “Dr. Doany’nin liderliği ve vizyonu ile şirketimizin gücüne güç katacağına ve bizleri daha yüksek seviyelere taşıyacağına inanıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Paul Doany 2010 senesinde CEO'luk görevinini bıraktıktan sonra İstanbul'da kalmış ve teklnolojinin başka alanlarında yatırım yapmaya devam etmişti. Daha öncesinden de 12 sene boyunca Saudi Uger Grubunda çalışmış, Oger Türk Telekom Kuruculuğunuda aynı zamanda CEO görevinide birlikte başarılı bir şekilde devam ettirmişti. Türk Telekom'un özelleştirilmesi döneminde önemli bir yer alan Doany şirketin % 55'lik payının satılmasında büyük bir rol üstlenmişti.

Sizce Türk Telekom nasıl bir strateji içerisinde ?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.