TURKCELL BDDK Lisanslı İlk PAYCELL Olarak Hizmet Verecek!

Paycell İle Ödemeler İster Banka Kartından Dilerseniz Cep Faturanızdan ödeme yapabileceksiniz...

Turkcell BDDK'dan ilk lisans alan operatör oldu. Türkcell Paycell sayesinde müşterilerine alışveriş esnasında kredi kartlarını tanımladıkları taktirde cep telefonlarından kart kullanmadan ödeme yapabilmelerine olanak sağlıyor. Turkcelliler dilerse faturalarına yansıtarakda ödemeyi yapabilecekler. Paycell ile sadece Turkcelliler değil diğer operatör kullanıcılarıda yani Vodafone ve Turk telekom müşterileride yararlanabilecekler.

Paycell ile müşterileri Turkcell networkünde iken veya işyeri ile yaptığı özel entegrasyon sayesinde daha log-in aşamasında iken tanır. Dolayısıyla başka bir Paycell işyerinden kartı var ise yeni işyerinde otomatik olarak önerir. Aynı zamanda Paycell sadece mobil uygulamalarda değil e-ticaret bazlı çalışan işyerleri için web tabanlı, hatta perakendeciler için yazarkasa-pos sistemleri entegrasyonlarına da imkân sağlar. Bu nedenle firmaların mağaza, web ve mobil tüm kanallarına entegrasyon imkânı vardır.

Turkcell genel müdürü Kaan Terzioğlu:“Turkcell iletişim alanında gösterdiği kapsama gücünü müşterilerine finansal hizmetleri ulaştırırken de göstermeyi hedefliyor. 2016 başında Turkcell Finansman A.Ş ile BDDK’dan tüketici finansmanı alanında lisans almıştık, şimdi de Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş ile ödeme hizmetleri alanında lisans aldık. Mobil ve dijitalleşme her sektörü yeniden tanımlanıyor, kuşkusuz ödeme hizmetleri de hepsinin tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor. Dijitalleşen dünyada hem işyerlerine hem de son tüketicilere Paycell ile yeni nesil ödeme hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu yeni dönemde Paycell markası ile hizmet veren ödeme platformumuzun sadece Türkiye’de değil bölge ülkelerde de değer yaratacağına inanıyorum” diye konuştu.


Sizcede Paycell artık kredi kartlarımızın yerini dolduracak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.