Twitter Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasında Güncelleme Yapıyor!

Son alınan bilgilere göre Twitter Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasında yeni bir güncelleme yayınladı...

Twitter ürünlerini ve özelliklerini geliştirmeyi sürdürürken, Hizmet Şartları'mızı ve Gizlilik Politika'mızı da geliştirmek üzere çalışmalar yapıyoruz. Hizmet Şartları'mız şimdi çok daha kolay okunuyor ve daha iyi organize edilmiş olarak kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bunun dünyanın her yanındaki kullanıcılarımıza yardımcı olacağına inanıyoruz. Gizlilik Politika'mız, AB-ABD Gizlilik Kalkanı programı konusunda bir kısım içerecek şekilde güncelleme yapıldı.

Buna ek olarak, çeşitli servislerin zaman içinde nasıl değiştiğini güncelleyerek açık hale getirdik. Örneğin, kamuya açık olmayan iletişimler, birden fazla hesap kullanma, oturum açmadan erişim ve reklam servislerimiz konularında ek bilgileri de beraberine ekledik. Yardım Merkezi'nde konuyla ilgili daha fazla bilgi almanız mümkün.

Lütfen Hizmet Şartları'mızı ve Gizlilik Politika'mızı okumak için zaman ayırın. 30 Eylül 2001 tarihinde ve sonrasında hizmetlerimizi kullanmanız durumunda, yapılan değişiklikleri kabul etmiş olacağınızı unutmayın.

Siz Twitter'ın Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasını nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.