Twitter'a Beklenen Özellik Geldi!

Twitter'da uzun zamandır olmasını beklediğiniz özellik sonunda gerçekleşti beğendiğiniz Tweetleri belirtirken beğenmediğiniz tweetleride belirtmeniz artık mümkün...

Sosyal paylaşım platformlarından bir olan Twitter'a yeni özellik geldi. Uzun zamandır kullanıcıların merakla beklediği beğenmedim butonu sonunda oldu. Beğendiğiniz weeti iki şekilde takipçilere aktarıyoruz. Diyelim ki bir tweet hoşunuza gitti tıkladınız öncesinde yıldız şimdilerde ise kalp şeklinde görünen favoriye alma özelliği kullanılabilirsiniz. Örneğin o kişinin tweeti hoşunuza gitti geri dönüşüm simgesine benzeyen reweet yani yeniden tweetleme özelliğini seçmeniz mümkün.

Peki ya paylaştığı tweeti hoşunuza gitmediyse işte o zaman yeni uygulama devreye giriyor. . Ancak bu durum düşündüğünüz gibi işlemeyecek. Nasılsa beğen butonu var birde beğen butonu olacağını düşündüyseniz yanıldınız. Yukarıda gördüğünüz gibi bir tweeti bildirmek, yani spam bildirimi yapmak istediğiniz durumlarda gittiğiniz kısımda artık “Bu Tweeti Beğenmedim” bölümü geldi. Buna tıkladığınızda karşıya herhangi bildirim ya da tweette beğenmeme sayısı gibi bir durum ortaya çıkmayacak.

Bu beğenmeme özelliğinin olayı sadece sizin ana sayfanızda sizin sevmediğiniz tarzdaki paylaşımların olmaması yönünden daha güzel olacak. Yani, siz bu şekilde beğenmediğiniz tweetleri bildirdikçe, Twitter sizin hangi tarzda içerikleri sevmediğinizi öğrenerek sizin karşınıza bu tweetleri çıkarmayacaktır. Henüz sadece iOS kullanıcılarına sunulan özellik yakın zamanda Android ve tarayıcı sürümlerinede gelmesi bekleniyor.

Sizce Twitter'ın yeni özelliği kullanıcılarını memnun edecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.