Twitter'da Çıtır Tavuk Retweet'i Rekor Kırdı!

Twitter'da Wendy's firmasından kıtır tavuk isteyen kullanıcı retweet rekorunu kırdı geçti. Ünlü isimlerin destek olduğu olayın detayı haberimizde...

Geçtiğimiz Nisan ayında Carter Wilkerson (@carterjwm) adındaki Twitter kullanıcısı, Wendy's firmasına Tweet'i kaç Retweet alırsa ücretsiz kıtır tavuk göndereceklerini sormuştu. Wendy's Tweet'in 18 milyon tweet alması halinde ücretsiz kıtır tavuk göndereceklerini söylemişti. Belki imkansız olarak görünen bu olayda 18 milyon tweet almasada yeni bir rekora imza atacağı düşünülüyor.

Carter Wilkerson'un tweeti 3.5 milyondan fazla retweet aldı. Twitter tarihine retweet rekoru Ellen'ı Oscar töreninde paylaşmış olduğu Selfie vardı. Fakat Carter Wilkerson bu rekoru elinde tutmakta.

Apple, Amazon, Microsoft, Google, Aaron Paul ve John Legere gibi ünlü isimlerin de destek verdiği Tweet, artık Twitter tarihinde en fazla retweet alan Tweet olarak gösteriliyor.

Yaşanan bu olaydan sonra Twitter blog'dan yayınlanmasından sonra bütün gözler Wendy's şirketine çevrildi. Wendy's bu duruma tepksiz kalmayarak Carter Wilkerson'a ücretsiz olarak kıtır tavuklarını gönderdi. Şirket bununla kalmadı kimsesiz çocuklar derneğine hizmet vere Dave Thonass Vakfı'na 100 bin dolar bağışta bulundu.


Siz Wendy's çıtır tavuklarını yediniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.