Twitter'dan Ramazan'a Özel Emoji!

Twitter, Ramazan ayına özel emojisini bugün duyurdu. Bu hastag ile emojiyi kullanabilirsiniz...

Mübarek Ramazan ayına bu gece ilk sahura kalkacağız, nasip olursa yarında oruçlu olacağız. Bütün dünyada insanların dil farklarına bakmadan iftar bilgilerinden ihtiyaç sahiplerine nasıl yardım edileceğine pek ok ortak değer ve görüş çerçevesinde birbirleriyle iletişim kurdukları bir zaman. #Ramazan ayı boyunca dünyanın her yerinden Müslümanlar için Twitter'da gerçek zamanlı sohbetler gerçekleşmekte.

Bu sene Twitter kullanıcıları daha güzel ve mutlu edici Ramazan deneyimi yaratmak amacı ile farklı adımlar atmakta. Bunlardan biri ise Türkçe #Ramazan hastag'i ile beraber kullanılacak #Ramazan temalı emojiler.

#Ramazan paylaşımlarını daha eğlenceli hale getirmek için Ramazan temalı yeni emojiler, bu kutsal ay boyunca Twitter’da kullanılabilecek. Ramazan’ın kutlandığı diğer ülkelerde de kişiler kendi dillerinde hashtaglerle emojilere ulaşabilecek.

Aşağıdaki hashtag’lerden herhangi birini Tweet’lerinize eklediğinizde bu ifadelerin yanında bir hilal işareti çıktığını göreceksiniz.

1- #Ramadan
2- #Ramazan
3- #Ramadhan

Kutsal ayın kültürel ruhunu yansıtan fener görseli ise geliştirilen emojilerden bir diğeri. “Fener” anlamına gelen “lantern”ı kullanarak hashtaglerinizle fener emojisini görebilirsiniz. #Ramadan_lantern hashtaginizle fener emojiniz Tweet’inizde belirecek. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyoruz.


Siz hangi hashtag'i kullanıyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.