Uber'den Referandum Jesti!

16 Nisan'da yapılacak olan referandum için Uber büyük jest yaptı. Herkesin kolaylıkla oy kullanması için sandığa gidiş geliş Uber'dan hediye olacak...

Türkiyede çalışmaya başladıktan sonra yapmış olduğu kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Uber 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referanduma sizleri ücretsiz olarak götürecek. Vatandaşlık görevini yerine getirecek olan İstanbullular REFERANDUM koduyla oy kullanacağı sandığa ücretsiz ve konforlu bir şekilde gidebilecek.

Daha önce hiç Uber kullanmayanların da uygulamayı indirir indirmez yararlanabileceği kampanyada yolcuların tek yapması gereken REFERANDUM promosyon kodunu yolculuk tamamlanmadan hesaplarına tanımlamak.

Bunun için ise Uber uygulamasından hesabına giriş yapan kullanıcıların, menüden “Ödeme” sekmesine girip, “Promosyon kodu ekle” butonuna basarak kodu uygulamaları ve ardından bir uberXL araç çağırmaları yeterli olacak.

Sadece uberXL ile yapılan yolculuklarda geçerli olacak kampanya kapsamında herkes için, 16 Nisan'da 05:00-23:59 saatleri arasında her biri 30'ar liraya kadar 2 adet yolculuk ücretsiz olacak.

Siz Uber'in referandum için yaptığı kampanyayı beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.