Uygun fiyatlı tabletlere büyük ilgi!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kullanıcıların mobil teknolojilere olan ilgisi artıyor. Artık çocukların bile ilgi gösterdiği tabletlerde aileler nasıl yol izliyor ?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kullanıcılar daha çok mobil cihazlara yöneliyor. Akıllı telefonlar hayatımının her anına gimişken işlerini daha büyük ekranda halletmek isteyen kullanıcılar için tebletler kullanınıcıların kurtarıcısı oluyor.

Tabletler hakkında her ne kadar son yıllarda satışların giderek düşeceği yönünde haberler yapılsa da tablet üreticileri bunun aksi yönünde adımlar atarak her yıl yeni tabletlerini satışa sunuyor. Ancak üreticiler bu cihazları çok daha yüksek fiyatlardan satışa çıkarıyor. Geniş ekranlı telefonların giderek artmasından dolayı da kullanıcılar tabletlere ilgi göstermiyorlar. Aileler de çocukları ya da kendileri için oyun ya da diğer işlevlerde kullanılmak üzere düşük seviyeli tabletler arıyor. Ancak piyasada pek az marka bu yönde ürünlerini sunuyor.

Son zamanlarda Midbook tablet bilgisayarların Türkiye'de satışını yapan DataStar, daha düşük seviyeli modelleri uygun fiyatla kullanılara sundu. DataStar Ürün Müdürü Sibel Önder, özellikle son dönemde 9 ve 10 inç ekran boyutuna sahip Midbook tabletlere talebin ciddi oranda arttığını belirterek, "Uygun fiyatlı ama kaliteli tablet bilgisayar pazarında boşluk var. Geçtiğimiz yıllarda dönemsel olarak bu alana yönelik ürünler getiren ama devamını getirmeyen ve desteğini veremeyen firmalar oldu. Tüketiciler hem uygun fiyatlı ürün hem de satış sonrası destek istiyor. DataStar olarak bunu sağlıyoruz" diyor.

Bakalım ilerleyen zamanlarda üst seviye tablet fiyatları düşecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?