Vivo X7 ve X7 Plus Resmi Olarak Tanıtımı Yapıldı!

Mükemmel selfie kamerası sunan Vivo'nun iki yeni akıllı telefonun resmen tanıtımı yapıldı...

Çin'li üreticilerin Apple sevgisi nedendir bilemiyoruz fakat birçok Çin'li akıllı telefon üretmeye ve Apple taklit etselerde çok güçlü teknik özelliklerle cihazları uygun bir fiyata satışa sundukları için dünya genelinde iyi satış rakamları kazanıyorlar.

Çin'li üreticilerden biri olan Vivo geçtğimiz günlerde sızdırılan Vivo X7 ve X7 Plus telefonlarını bugün resmi olarak tanıtımını yaptı. Vivo'nun yeni cihazları neredeyse iPhone 6S ile aynı tasarım çizgilerini taşımakta. Vivo X7 ve X7 Plus teknik olarak hemen hemen aynı özelliklere sahip.

Vivo X7'de 5.2 inç Vivo X7 Plus5.7 inçlik ekranlı Vivo X7 gücünü Qualcomm en yeni orta üst segment işlemcisi Snapdragon 652'den almakta. Her iki telefonda Android 5.1 Lolipop işletim sistemi üzerinde 4GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip iki telefonda. Her iki cihazda da harika görüntüler elde edebilirsiniz 16 megapiksel çözünürlüklü ön selfie kamerası ile gelecek.

Telefonlaın arka kamerası ise ikisi biribirinden farklı olacak. Vivo X7 Plus 20 megapiksel Vivo X713 megapiksel çözünürlüklü arka kamersı ile gelmesi muhtemel. Vivo X7'nin Çin'deki fiyatı 375 dolarak olarak satışa sunulurken 25 Temmuz'da çıkması beklenen Vivo X7 Plus modelinin henüz fiyatı bilinmiyor.

Siz Vivo X7 ve Vivo X7 Plus modellerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.