Volkswagen Nostaljik Elektrikli Minübüs Üretiyor!

Volkswagen'in 2017 konsept otomobilinin yeni versiyonu 2022 yılında bizlerle buluşacak...

Volkswagen'in yeni elektrikli aracı Microbus, eski model minibüsün reenkarne modeli olarak karşımızda olacak. Volkswagen net bir şekilde eski aracın elektrikli versiyonunun geleceğini dile getirdi. Microbus'ın 2022 yılında satışa sunulması bekleniyor.

Detroit Auto Show'da bu yılın başların ortaya çıkan aracın, şirketin 1950-1980 yılları arasında Kuzey Amerika'da sattığı ikonik araçlara açık bir saygı gösterdiğini görüyoruz. Elbette konsept tasarımın üretim sürecinde, görmeye alışkın olduğumuz nostaljik tasarımdan briaz sapması bekleniyor ancak genecel çerçevede benzer tasarımlara şahit olacağız.

Yeni minibüsün geniş iç alanı ve eski modellerde olduğu gibi motorunun arkada olması bekleniyor. Ayrıca gerekli emisyon ölçünleri yapılacak olan aracın kargo kamyonu olarak kullanılabileceği söyleniyor.

Bu nostaljik minibüsü 2022 yılında piyasada görmeye başlayacağız. Geçtiğimiz zamanlarda emisyon skandalından dolayı başı epey ağrıyan VW, kaybettiği müşterilerini tekrar kendisini çekmek için yol arıyor gibi görünüyor.

Siz nostalji elektrikli minibüsü beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.